IC/TC

Het verhaal van IC/TC begint in 2007 toen een groep vrienden samen op het podium stonden voor een eenmalig optreden met een paar AC/DC nummers. Het publiek ging uit z'n dak en de band wilde meer, veel meer! Sindsdien heeft de band hard gewerkt met maar één doel: de beste AC/DC tribute band van de wereld worden!

De weg naar de top is lang, maar een constante line-up sinds 2012 heeft daar zeker aan bijgedragen. Dat, en de liefde voor Rock&Roll en natuurlijk AC/DC!

Maar let op: IC/TC is geen coverband, maar een tributeband. Ze hebben een van de beste Angus Young en Brian Johnson sound- en look-alikes en gaan net een stapje verder voor de authentieke AC/DC ervaring, met dezelfde gitaren, amps en kleding als het origineel.

Wilt u IC/TC op uw podium? Ze hebben een normale show en een volledige show. De normale show heeft alle benodigde elementen voor een echte AC/DC ervaring, zoals een Marshall Wall, kostuums en achtergronden.

De podia die het volledige pakket willen krijgen 21 saluutschoten, want een volledige show komt met grote kanonnen op stellages, pyrotechniek en special effects.