Concepten.Nieuwe concepten bedenken, ontwikkelen en uitvoeren is iets wat we graag doen. Het geeft ons energie en vormt altijd een uitdaging. Zowel het opzetten van thema avonden, opzetten van nieuwe evenementen en festivals maar ook het bedenken van nieuwe samenwerkingsvormen behoren daartoe.


Zo hebben we met InBev de Dommelsch Live Bookings en Jupiler Live Bookings gerealiseerd.
Horeca ondernemers besparen tijd en geld door hun live muziek grotendeels online te regelen.
Vanuit de ondernemer bekeken; zo'n optreden is een garantie voor meer gasten en omzet.


Het regelen van zo'n avond is voor een ondernemer echter niet altijd een simpele klus; goede act zoeken, agenda rondkrijgen, aankondigingen en veel regelwerk. En die band komt natuurlijk ook niet voor niets opdraven. InBev wilde daarom de eigen horecagelegenheden een flink stuk op weg helpen.


Op een speciale website kan een horecaondernemer inloggen en vindt hij alle middelen die nodig zijn om een succesvolle middag of avond met live-muziek te organiseren. Dat begint met het selecteren van een geschikte act m.b.v. beschrijvingen, beelden en geluidsfragmenten. De koppeling met Artilla maakt het boeken zelf een fluitje van cent. We voorzien de ondernemer van het juiste persoonlijke advies waardoor er een gerichte en bewuste keuze gemaakt kan worden.